Majka Z Gurunu Herci / V Mladosti Detskymi Hviezdami Ale Dnes Smrt Kartarka Ci Tyran Na Krku Telkac Sk

Pamätáte si kultový seriál Spadla z oblakov a na predstaviteľku Majky z Gurunu v tom čase desaťročnú Zuzanu Pravňanskú. Dokopy nasledovalo sedem záberov kde každý z nich mal použitú inú trikovú technológiu.


V Mladosti Detskymi Hviezdami Ale Dnes Smrt Kartarka Ci Tyran Na Krku Telkac Sk

Spadla z oblakov je československý televizní seriál ve slovenštině natočený v letech 1978 1980 na motivy knihy Spadla z nebe českého spisovatele novináře a scenáristy televizních programů Václava Borovičky.

Majka z gurunu herci. Vopred ďakujeme za LIKE KOMENTÁR či SHARE Vyberte si videá ktoré. Majka z Gurunu ktorú poznalo celé Československo. The series became very popular in Czechoslovakia and several other countries.

Obdivoval jsem za mladých let když hrál v seriálu Majka z Gurunu a obdivuji ho i teď -. Je začátek prázdnin a dva kamarádi Slavo. Jeden z kultových československých seriálov - Spadla z oblakov Majka z Gurunu.

Příšerný sovětský kudrnáč Elektronek a jeho neméně úděsná slovenská kolegyně Majka z Gurunu jsou důkazem že protřelí přisluhovači režimu chtěli národu zhnusit fantastiku opravdu poctivě a správně s tím začínali už od dětského publika jež se podobnému znásilňování nemohlo bránit. V tomto klipe sa Majka z Gurunu zoznámila z pozemšťanmi. Zuzana Pravňanská ako Majka z Gurunu Foto.

Zuzana Pravňanská v súčasnosti pracuje ako vodička električky. Pro všechny kdo znají a pamatují seriál Spadla z oblakov - Majka z Gurunu- Příběh dětí z podtatranské obce Čabovce a Majky - holčičky z planety Gurun. 10112016 1429 BRATISLAVA - Aj keď väčšina cestujúcich v bratislavskej MHD si vodičov jednotlivých liniek pravdepodobne veľmi nevšíma tak tí čo kedysi pozerali kultový televízny seriál Spadla z oblakov si ich možno už čoskoro začnú viac.

Vlákna Doporučené Podle času S mojí účastí 0 Pokud chcete přidávat komentáře musíte se. Ako vzniká hit. Spadla z oblakov Slovak in English translated as She Fell from clouds is a Slovak language sci-fi TV series for children created in 1978.

Seriál sa vysielal v roku 1979. Spadla z oblakov Popular. Pamätáte si kultový seriál Spadla z oblakov a na predstaviteľku Majky z Gurunu v tom čase desaťročnú Zuzanu Pravňanskú.

Nie všetci si udržali úspech až do dospelosti. Právňanská jako Majka z Gurunu. 13072016 Herci a herečkyPoznáme ich ako detským hercov no čo je s nimi dnes.

Podle informací slovenského deníku v novém zaměstnání dokonce našla další lásku on je šoférem autobusu a jiskra přeskočila přímo na trati. Seriál sa vysielal v roku 1979. Takto vyzerá jej predstaviteľka po 40 rokoch.

Skončila ako vodička MHD. Peter Marcin Richard Stanke a Matej Landl spoločne predabovali slávnu Majku z Gurunu. Všetky deti z toho mali radosť a Majka z Gurunu sa stala najobľúbenejšou socialistickou mimozemskou celebritou.

Postupem času vystřídala řadu povolání řidička tramvaje je tím z posledních. Zuzana Pravňanská ako Majka Karol Polák ml. Aj vďaka tomu sa podarilo vytvoriť dojem Majky z Gurunu.

The series was based on 1967 child book Spadla z nebe She came out of the blue sky by Václav Pavel Borovička a Czech writer and screenwriter. Majka z Gurunu která přiletěla v raketě z popelnice a ze začátku jen pípala protože byla robot. Příběh dětí z podtatranské obce Čabovce a Majky holčičky z planety Gurun.

Film rozpráva o nezvyčajnom mimozemskom dievčati Majke z planéty Gurun ktorá sa dostala na Zem do malého slovenského mestečka Čabovce kde sa zoznámila s miestnymi deťmi s ktorými potom prežíva vzrušujúce dobrodružstvá. V roku 1978 pristáli na Slovensku mimozemšťani. Majka z Gurunu byla opravdovou socialistickou mimozemskou celebritou.

Pak se z ní zásluhou děcek zo Slovače stane malý slováčik a ajta krajta nakonec snad i člověk 12092011. Vo fiktívnom mestečku Čabovce medzi sebou súperili dve detské partie - Kozovia a Farmári. Niektorí pri herectve ostali no iní z cesty charizmatických a nadaných malých hercov odbočili - a v mnohých prípadoch to nedopadlo dobre.

Tie nakoniec spojilo mimozemské dievčatko s nezvyčajnými schopnosťami Majka z Gurunu. Je začátek prázdnin a dva kamarádi Slavo Kompiš a Karol Čutka se vydávají v podvečer. Seriál ktorý k televízii pripútal takmer každú vekovú kategóriu vysielali v roku 1978.

No v nasledujúcom zábere som ju oboplával a nakoniec Majka vyletela. Odvtedy prešlo takmer 40 rokov a. Spadla z oblakov.

Nezabudnuteľná Majka z Gurunu. Tretí zľava český herec Michal Suchánek tretí sprava a. Keď Majka chodila po vode všetci si mysleli že to preto lebo má pod sebou nejakú lávku.


Spadla Z Oblakov Detski Herci


Spadla Z Oblakov Detski Herci


Majka Z Gurunu Herci


Majka Z Gurunu Herci


Spadla Z Oblakov Detski Herci


Majka Z Gurunu Herci


Nezabudnuteľna Majka Z Gurunu Takto Vyzera Jej Predstaviteľka Po 40 Rokoch Tvnoviny Sk


Emma Drobna Radikalne Zmenila Imidz Preboha Vyzera Ako Majka Z Gurunu Galeria Topky Sk


Majka Z Gurunu Tajny Dzob Padlej Hviezdy Zuzana Pravnanska Dostala Poslednu Sancu Novy Cas


Video Znami Slovenski Herci Sa Rozhodli Predabovat Majku Z Gurunu Info Sk


Majka Z Gurunu Po 40 Rokoch Neuverite Ako Vyzera Byvala Detska Hviezda Dnes


Spadla Z Oblakov Detski Herci


Majka Z Gurunu Seznam Cz


Majka Z Gurunu Herci


Majka Z Gurunu Youtube


Spadla Z Oblakov Detski Herci


V Mladosti Detskymi Hviezdami Ale Dnes Smrt Kartarka Ci Tyran Na Krku Telkac Sk


Spadla Z Oblakov Detski Herci


Matej Landl Vieme Koľko Zarobil Za Rolu V Spadla Z Oblakov

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here